Nutriční hodnoty (Pikantní králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 819 kJ / 2 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
| Tuky | 206,30 g |
| – nasycené | 116,46 g |
| – nenasycené | 87,16 g |
| –– mononenasycené | 76,49 g |
| –– polynenasycené | 10,67 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 24,69 g |
| Cholesterol | 394 mg |
| Sodík | 2,37 g |
| Sůl | 5,91 g |
| Sacharidy | 44,45 g |
| – cukry | 18,92 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| králičí maso (lze použít i kuře, ale králik je lepší) | Králík stehna | |
| 10-15 dkg 10-15 dkg slaniny | Špek | 125 g |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 12 dkg 12 dkg másla | Máslo kravské | 120 g |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladkou papriku | Paprika červená sušená |