Nutriční hodnoty (Hrnkový koláč s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 787 kJ / 5 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,00 g |
| Tuky | 219,88 g |
| – nasycené | 57,68 g |
| – nenasycené | 147,45 g |
| –– mononenasycené | 108,61 g |
| –– polynenasycené | 38,84 g |
| ––– omega 3 | 10,57 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 981 mg |
| Sodík | 433 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 824,14 g |
| – cukry | 343,84 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 0,5-0,75 hrnku 0,5-0,75 hrnku vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 157.4999988079071 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| rebarbora (nebo ovoce) | Rebarbora čerstvá | |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| 160 g 160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |