Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Metrový srnčí hřbet

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava)

14. 8. 2009 08:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie31 094 kJ / 7 432 kcal
Bílkoviny109,25 g
Tuky414,85 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 1,97 g
Sodík 894 mg
Sůl2,66 g
Sacharidy804,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jandule23

28. 10. 2021 12:20

Tak dnes upečeno vcelku se vydařilo pekla jsem na 170 cca30 min v prostředku to kapku vybehlo ale neva,vypadá krásný nadýchaným,jen ten krém bych dělala z pudinku a másla ta mouka na kaši je tam kapku znat:-)

SilviaD

28. 10. 2021 11:55

jandule23: Ja by som to piekla na 175 °C cca 30 minút. Treba skúsiť špajdlou.

jandule23

28. 10. 2021 09:57

Na kolik a jak dlouho pečeme díky za info

marusja

16. 2. 2017 12:48

Minulý týden jsem pekla na padesátiny a jak se po něm zaprášilo, tak asi všem moc chutnal, také ho miluju. Jedna ze skvělých řezů.:-K:yes::-D

cibulinecka

23. 11. 2011 16:08

Taky velmi dobře znám a dělám ho dětem k narozeninám,nebo svátku,místo dortu.A moc si ho pochvalují.Dávám bodíka:yes::-p

Martin

8. 1. 2011 16:32

Zrovna dneska peču,už se těším :-):-p

sidera

3. 11. 2010 08:53

Tak, už je to opraveno. :-) Dík za upozornění.

JanaDorazinova

30. 10. 2010 12:13

Hmm, v těstě ho fakt nevidím, měl by tam snad být..

kk

18. 8. 2010 12:27

:-ONechybí tam náhodou cukr?

Irrena

25. 1. 2010 08:32

Siderko peču také, říkáme tomu "Metrová buchta", dělám z klasického piškotu, máme ji rádi.Posílám bodík:yes:Ty máš krém i zespodu, nebo na to špatně koukám:-?:-?Krásné fotky.:yes:

simonka

21. 8. 2009 22:16

Metrový dort je u nás velice oblíbený, krásné foto :yes: Dávám stejně jako Sidera krém i nahoru a ještě zdobím kakaem a lískovými oříšky:-p

sidera

14. 8. 2009 10:02

Pro Rebeku: vajíčka jsou skutečne domácí:-p, pro Výbušnou: přidala jsem obrázek s krájením moučníku, čím větší úhel, tím více pruhů ;-).

magdalenka

14. 8. 2009 09:40

Výbušná, pozri si poslednú fotku a potom si predstav, čo radí pipre. Alebo si nakresli ten "chrbát", farebné kúsky a príp. strihaj...;-)

vybusna

14. 8. 2009 09:17

no myslim, ze hella vymysli, ako mi to ukazat nazorne...ona bola v tychto veciach dokonala:-*

pipre

14. 8. 2009 09:14

Tento moučník znám a dělávala jsem ho dost často. Výbušná, ze slepených dílů se vytvoří dlouhý moučník a první díl se ukrojí ve tvaru trojúhelníku (na řezu se tím ukáží obě barvy těsta)a další dílky se už krájí souměrmě s prvním řezem řezem. Moučník je moc hezký a dávám bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí hřbet metrová buchta metrový dort metrový zákusek srnčí hřbet moučník metrový dort recept metr dort od babičky metrový moučník metrový řez srnčí hřbet recept srnčí hřbet recepty srncí hrbet recept moučník metrové řezy recept na srnčí hřbet srnčí hřbet recept zákusek srnci hrbet buchta metrový koláč buchta do srnčího hřbetu srnčí hřbet moučníky srnčí hřbety

Suroviny: vejce, cukr, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, mléko, kakao, krém, mouka hrubá, mléko, máslo, cukr moučkový, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Metrový srnčí hřbet

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqBl