Nutriční hodnoty (Jarní dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 8 kJ / 2 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,21 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| klasický olejový korpus | ||
| místo kakaa trochu trochu červeného barviva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| 1 1 pařížská šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 hotový pudink v kelímku | Puding v prášku | |
| 1/4 1/4 másla | Máslo kravské | 0.25 g |
| 1 1 malý kakaový Pribiňáček | ||
| marcipán (ze sušeného mléka) | Marcipán | |
| potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |