Nutriční hodnoty (Brokolicová polévka s medvědím česnekem a krupkovou omeletou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 353 kJ / 801 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,67 g |
| Tuky | 19,62 g |
| – nasycené | 4,51 g |
| – nenasycené | 10,28 g |
| –– mononenasycené | 6,33 g |
| –– polynenasycené | 3,95 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 28,17 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 252 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 94,07 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 15 15 listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| 100 g 100 g uvařených krupek | Kroupy ječné | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |