Nutriční hodnoty (Špagetový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 915 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,16 g |
Tuky | 60,72 g |
– nasycené | 22,94 g |
– nenasycené | 25,77 g |
–– mononenasycené | 20,02 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 15,09 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 5,77 g |
Sacharidy | 205,80 g |
– cukry | 43,10 g |
––– laktóza | 26,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g špaget | Špagety pšeničné | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
pórek | Pórek čerstvý | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 žampióny | Žampion čerstvý | |
100 g 100 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
100 g 100 g šunky nakrájené nadrobno | Šunka vepřová vařená | 100 g |
máslo na vytření pekáčku | Máslo kravské |