Nutriční hodnoty (Brusinková králičí stehna v jogurtové marinádě v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
| Tuky | 1,14 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,76 g |
| –– mononenasycené | 0,19 g |
| –– polynenasycené | 0,57 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 7,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 129,50 g |
| – cukry | 95,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 králičí stehna | Králík stehna | |
| 190 g 190 g brusinková marmeláda či džem | Marmeláda brusinková | 190 g |
| 2 2 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| 2 2 jogurt s jahodami a brusinkami (po 135 g Florián) | Jogurt kravský ovocný 1,5% | |
| 2 dcl 2 dcl suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce koření Steak chilli & šípek | Koření Argentina | |
| 5 5 listů medvědího česneku nadrobno nakrájeného | Česnek medvědí čerstvý | |
| na špičku nože na špičku nože mletého badyánu | Badyán | |
| 1 špetka 1 špetka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |