Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Báječná hřibová polévka

Hustá sytá hřibová polévka vám bude odměnou za celodenní běhání po lese a hledání hub. Vhodnými bylinkami si jí sami ochutíte a můžete k ní s chutí zakousnout chleba nebo pečivo.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

12. 10. 2017 19:54

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství nechám na každém jednotlivci, podle chuti i potřeby. Houby dle toho, kolik jste schopni najít v lese.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 10. 2017 18:41

Dělávám téměř stejně i s tím masoxem(poslední dobou s gelovým bujonem);-):-KJen zásmažku dělám na másle a majoránku přidávám těsně před koncem vaření:-)Palec+foto ;-)

tejaja tejaja

13. 10. 2017 09:47

casino: Je to diskutabilné. U nás sa polievka z čerstvých húb varí so zápražkou, aj bez nej a je vynikajúca aj na vôňu. Záleží ale, z akých húb. Z hríbov určite nie, ale také podpňovky (václavky), to je vôňa. Ovšem bez masoxu. https://www.toprecepty.cz/recept/54000-bajecna-hri... ;-)

hosta hosta

13. 10. 2017 09:21

casino: takovou polévku dělám, je super https://www.toprecepty.cz/recept/38834-polevka-z-h...

casino casino

13. 10. 2017 09:13

No, přiznejme si, že co se vůně týká tak polévka z ČERSTVÝCH hub nie je bohvie čo:-)
Masox mi nevadí (možná bude v surovinách přepsán na libeček), ale tady "aromatizuji" špetkou, v dlani rozemnutých, sušených hub :yes:

Dajda Dajda

13. 10. 2017 08:24

mika59: Zato tam je masox, dle mého úplně zbytečně. Nemám nic proti bujonovým kostkám, ale proč tady, kde dají polévce báječnou chuť hřiby!

mika59 mika59

12. 10. 2017 21:06

hosta: Myslím, že to ani není recept, ale rada......kolik hřibů.?..kolik sádla.?.. kolik brambor.?.kdo podle toho uvaří.? Nic proti autorce, ale mohla to rozepsat...ani sůl tam není...

hosta hosta

12. 10. 2017 19:58

V postupu ti chybí libeček, v surovinách zas masox.;-). Oprav to, prosím:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hribová polévka s bramborem hřibová polévka s bramborama hřibová polévka s brambory hřibová polévka polévka hřibová hřibová polévka ze sušených hub hřibová polévka příprava hribova polevka z cerstvych hub hřibačka hřibová polévka z sušených hub hřibačka polevka polevka hribacka hřibová polévka recept hribacka recept smaženice z čerstvých hub jak se uvaří hřiby hribova polivka bramborovo hřibová polévka hribacka polévka recept polévka hribova na kyselo

Suroviny: houba hřib, brambory, sádlo, cibule, libeček, majoránka, pepř černý, jíška

TopRecepty.cz

Báječná hřibová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5vYR