Nutriční hodnoty (Bramborové důlky - zapečené se sýrem, slaninou a žampionkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 866 kJ / 3 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
Tuky | 245,04 g |
– nasycené | 115,00 g |
– nenasycené | 117,38 g |
–– mononenasycené | 95,20 g |
–– polynenasycené | 22,18 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 38,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 15,84 g |
Sacharidy | 191,00 g |
– cukry | 26,20 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
200 gramů 200 gramů libovolné slaniny | Špek | 200 g |
100 gramů 100 gramů šunkového salámu (měla jsem doma zbyteček) | Měkký salám | 100 g |
400 gramů 400 gramů žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 gramů 200 gramů strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
kmín | Kmín | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
máslo na vymazání misky | Máslo kravské |