Nutriční hodnoty (Bramborové důlky - zapečené se sýrem, slaninou a žampionkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 866 kJ / 3 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
| Tuky | 245,04 g |
| – nasycené | 115,00 g |
| – nenasycené | 117,38 g |
| –– mononenasycené | 95,20 g |
| –– polynenasycené | 22,18 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 6,54 g |
| Sůl | 15,84 g |
| Sacharidy | 191,00 g |
| – cukry | 26,20 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 200 gramů 200 gramů libovolné slaniny | Špek | 200 g |
| 100 gramů 100 gramů šunkového salámu (měla jsem doma zbyteček) | Měkký salám | 100 g |
| 400 gramů 400 gramů žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 200 gramů 200 gramů strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| kmín | Kmín | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| máslo na vymazání misky | Máslo kravské |