Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie327 kJ /
78 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,10 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,20 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kus cca kilo karas Kapr
6 kousků 6 kousků malého tolstolobika Tolstolobik filet
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
citron Citrón čerstvý
mletá pálivá paprika Paprika pálivá
mleté chilli Chilli paprička sušená
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
sušená petrželka Petržel nať sušená
2 2 velké syrové brambory Brambor zimní 100 g
zbytek uvařených brambor Brambor zimní
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
zbytek sádla z opékání masa Sádlo vepřové
tymián Tymián sušený
malý oříšek oříšek másla Máslo kravské
salátová okurka Okurka salátová čerstvá
ředkvičky (z dvorku) Ředkvička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.