Nutriční hodnoty (Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 327 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,20 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kus cca kilo karas | Kapr | |
6 kousků 6 kousků malého tolstolobika | Tolstolobik filet | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
citron | Citrón čerstvý | |
mletá pálivá paprika | Paprika pálivá | |
mleté chilli | Chilli paprička sušená | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
sušená petrželka | Petržel nať sušená | |
2 2 velké syrové brambory | Brambor zimní | 100 g |
zbytek uvařených brambor | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zbytek sádla z opékání masa | Sádlo vepřové | |
tymián | Tymián sušený | |
malý oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
ředkvičky (z dvorku) | Ředkvička čerstvá |