Nutriční hodnoty (Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 327 kJ / 78 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kus cca kilo karas | Kapr | |
| 6 kousků 6 kousků malého tolstolobika | Tolstolobik filet | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| mletá pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| mleté chilli | Chilli paprička sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sušená petrželka | Petržel nať sušená | |
| 2 2 velké syrové brambory | Brambor zimní | 100 g |
| zbytek uvařených brambor | Brambor zimní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| zbytek sádla z opékání masa | Sádlo vepřové | |
| tymián | Tymián sušený | |
| malý oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| ředkvičky (z dvorku) | Ředkvička čerstvá |