Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvojitý guláš z hovězích líček a vepřové plece

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (80 min příprava)

20. 8. 2013 16:14

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 106 kJ / 1 220 kcal
Bílkoviny177,72 g
Tuky24,46 g
Vláknina25,87 g
Cholesterol 448 mg
Sodík 430 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy65,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro 4 lidi se mi zdálo hovězího líčka málo a jiné jsem neměla, tak jsem guláš nastavila vepřovým a ještě jsem ho vylepšila-teda nám to chuťově vyhovovalo ještě víc.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Iveta Čadková

1. 10. 2015 11:18

Vepřová líčka jsem nikdy nejedla a ani nevařila,ale kdyby nebylo paní prodavačky,která mě je nabídla tak ani nevím že i to se prodává. Je to báječná bašta.Zkoušela jsem dělat tento recept,ale bez piva,nějak mě to tam nesedlo,ale už vím že jsem udělala chybu.To pivo tam opravdu musí být.Omáčka,maso supérrrrrrrr a mňamka.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 8. 2013 18:09

Bibinko,nádhera:-p:yes::-KA ten knedlík,ten teda vypadá také moc dobře:-*

senky senky

22. 8. 2013 08:09

Super:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

21. 8. 2013 13:34

Bibinka::-D Jani, je samozřejmě možné, že jejich dvanáctka je sladší. Ale třeba naše Plzeň je opravdu echt hořká;-)

Bibinka Bibinka

21. 8. 2013 13:29

1974andrea:Andrejko, to moje pivo jsem si dovezla z Maroka a můžu ti říct, že kdybych tam zůstala stane se ze mě závislák na tom jejich 12st. pivu, bylo strašně dobrý, vždy vychlazený a vůbec nebylo hořký-moc na tu chuť vzpomínám....:-Dproto píšu ne hořké:-!

1974andrea 1974andrea

21. 8. 2013 10:52

Taky ráda používám víc druhů masa na guláš, bude moc dobrej:-p:yes: Akorát pivo bych dala jiné, dvanda je na to fakt dost hořká;-)

Dana61

21. 8. 2013 08:06

nádherná barva gulášku:yes::-D mix guláše jsou opravdu velmi dobré;-)

suslajda suslajda

21. 8. 2013 08:03

Líčka už jsem jedla i vařila také díky TOPKÁM jsou vynikající, musím se po nich zase podívat. Jani gulášek jak malovaný:-p:-p:yes::yes:+11

Bibinka Bibinka

21. 8. 2013 07:12

Olinka5555: Olinko, divím se, že bys je v Praze nesehnala:-O Nevím, zda tam máte "RABIT", tam je mají stále i když mražené, ale jsou neméně dobré, jinak se ptát u řezníků a třeba objednat....;-)

srettka

21. 8. 2013 07:07

čéče bibul, já taky páchala guláš ze dvou různých dobytků:-)) enem to nebyl kravský xicht přední, ale líce poněkud zadní, ty vod chvostu. jinak kus čuňasa k tomu a bylo to mňam:-p :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 8. 2013 22:43

Jani, taky jsem dělala líčka jako guláš, sice mi vytýkali doma, že to je škoda na guláš, ale byl výborný, Ty ho máš už podle fotek moc lákavý a určitě moc dobrý.:-p;-)

Olinka5555

20. 8. 2013 21:36

Parádní:-)+1:yes::yes::yes:
Hovězí líčka jsem v obchodě neviděla a ani jsem z nich nevařila, ale ptám se po nich a tak je snad někdy seženu a vyzkouším některou z dobrot, které vádám tady na Topkách.

Inka1 Inka1

20. 8. 2013 19:34

;-) Líčka na jsou na guláš výborná , už jsem taky vyzkoušela :yes:

Bibinka Bibinka

20. 8. 2013 17:44

sunny.sofi:Sofi, já jsem je začala používat nedávno, když je tady děvčata chválila, do té doby jsem je vůbec neznala;-) Jsou trochu dražší, ale zato vynikající:-p:yes:

rebeka:Rebí, já bych je na guláš asi nikdy nepoužila, ale už v letadle, když jsme letěli domů, jsme měli chuť na guláš a doma žádné jiné maso nebylo a tím to vzniklo-chuť guláše mě pozitivně překvapila.

Péťa

20. 8. 2013 17:34

:-))Mňamka;-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš z plecka hovezi gulas guláš z hovězího a vepřového masa guláš z vepřového a hovězího masa guláš z vepřových líček guláš z vepřového plecka hovezi licka gulas vepřová líčka hovězí guláš z plecka guláš z plecka veprovy gulas hovezí lícka veprova licka gulas recepty z masa hovězí líčka vepřová líčka recept recepty vepřový guláš z plecka vepřová plec recepty vepřová gulas guláš s plecka gulaš z hoveziho a veproveho

Suroviny: líčka hovězí, plec vepřová, cibule, česnek, paprika sušená sladká, kmín celý, pepř, chilli, zázvor, sádlo, solamyl, sůl

TopRecepty.cz

Dvojitý guláš z hovězích líček a vepřové plece

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xy1J