Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahody v čokoládě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 262 kJ /
1 975 kcal
Bílkoviny37,95 g
– z toho živočišné bílkoviny15,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,50 g
Tuky122,87 g
– nasycené41,74 g
– nenasycené79,40 g
–– mononenasycené55,31 g
–– polynenasycené24,09 g
––– omega 31,56 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy165,53 g
– cukry125,53 g
––– laktóza20,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 1000 g jahod i s lístky Jahody čerstvé
150 g 150 g 100% tuku Margarín 150 g
5 lžic 5 lžic kakaa Kakao prášek 125 g
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce sladké smetany 33% Smetana kravská sladká 35%
4 lžíce 4 lžíce sušeného mléka (nebo sušené smetany do kávy) Mléko kravské polotučné sušené 48 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.