Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s pomerančem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 233 kJ / 56 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,27 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,27 g | 
| Tuky | 1,77 g | 
| – nasycené | 0,16 g | 
| – nenasycené | 1,46 g | 
| –– mononenasycené | 1,03 g | 
| –– polynenasycené | 0,43 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 4,34 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 66 mg | 
| Sůl | 0,15 g | 
| Sacharidy | 7,71 g | 
| – cukry | 4,83 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 fenykl (hlíza) | Fenykl hlíza | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice (nebo dijonské hořčice) | Hořčice plnotučná | 5 g | 
| bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |