Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 049 kJ /
2 880 kcal
Bílkoviny78,72 g
– z toho živočišné bílkoviny65,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,82 g
Tuky100,71 g
– nasycené54,81 g
– nenasycené37,52 g
–– mononenasycené32,10 g
–– polynenasycené5,42 g
––– omega 30,44 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,11 g
Sůl3,26 g
Sacharidy407,89 g
– cukry264,29 g
––– laktóza32,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
90 g 90 g cukru moučka Cukr bílý 90 g
trochu trochu citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
90 g 90 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 90 g
1 1 zarovnaná lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
polohrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná polohrubá
650 ml 650 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 650 ml
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
40 g 40 g cukru krupice Cukr bílý 40 g
80 g 80 g másla (možno i 100 g) Máslo kravské 80 g
2 balení 2 balení jahodového želé (nebo Galaretka) Želatina vepřová 20 g
70 g 70 g cukru krupice (podle potřeby) Cukr bílý 70 g
500 g 500 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 500 g
šlehačka na ozdobení Šlehačka 35%
jahodový topping
lístky lístky máty (nebo meduňky) Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.