Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s jablkem a rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 969 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 11,39 g |
| – nasycené | 1,68 g |
| – nenasycené | 9,50 g |
| –– mononenasycené | 7,91 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 12,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,42 g |
| – cukry | 21,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 ks 1 ks fenykl | Fenykl hlíza | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 7 ks 7 ks cherry rajčat | Rajčata cherry | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 PL 1 PL olivový olej | Olej olivový | 11 ml |