Nutriční hodnoty (Pytlácký točenec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 547 kJ / 1 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 128,67 g |
| – nasycené | 69,56 g |
| – nenasycené | 57,42 g |
| –– mononenasycené | 49,36 g |
| –– polynenasycené | 8,06 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 29,03 g |
| – cukry | 9,80 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 2 2 velké žampiony | Žampion čerstvý | |
| 100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 150 g 150 g klobásy (nebo salám vysočina) | Klobása | 150 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 400 ml 400 ml vývaru | Vývar masový | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená |