Nutriční hodnoty (Klasický ruský boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,79 g |
Tuky | 6,76 g |
– nasycené | 2,39 g |
– nenasycené | 3,10 g |
–– mononenasycené | 2,22 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 26,16 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 84,20 g |
– cukry | 38,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
500 g 500 g hovězího masa s kostí | Hovězí kližka s kostí | 500 g |
300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
5 kuliček 5 kuliček celého černého pepře | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |