Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klasický ruský boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 260 kJ /
779 kcal
Bílkoviny84,79 g
– z toho živočišné bílkoviny70,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,79 g
Tuky6,76 g
– nasycené2,39 g
– nenasycené3,10 g
–– mononenasycené2,22 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,07 g
Vláknina26,16 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 478 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy84,20 g
– cukry38,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
500 g 500 g hovězího masa s kostí Hovězí kližka s kostí 500 g
300 g 300 g červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
5 kuliček 5 kuliček celého černého pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.