Nutriční hodnoty (Makrela po řecku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 001 kJ / 239 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 0,80 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,44 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,50 g |
| – cukry | 20,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 makrely | Makrela | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 400 g 400 g loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| 1-2 dcl 1-2 dcl červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |