Nutriční hodnoty (Jahodový sorbet s mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 70 kJ / 17 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 1,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g jahod | Jahody čerstvé | 400 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| balzamikový ocet (podle chuti) | Ocet balsamikový bílý |