Nutriční hodnoty (Polévka s bílkovo-zázvorovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 550 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,45 g |
Tuky | 17,08 g |
– nasycené | 10,72 g |
– nenasycené | 5,96 g |
–– mononenasycené | 5,28 g |
–– polynenasycené | 0,68 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 42,13 g |
– cukry | 3,96 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 kedlubny | Kedluben čerstvý | 45 g |
1 1 větší růžička květáku | Květák čerstvý | |
trocha trocha cibulové natě | Cibulka jarní nať čerstvá | |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
50 g 50 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 50 g |
1 cm 1 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
libeček | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |