Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s bílkovo-zázvorovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 550 kJ /
370 kcal
Bílkoviny9,89 g
– z toho živočišné bílkoviny3,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,45 g
Tuky17,08 g
– nasycené10,72 g
– nenasycené5,96 g
–– mononenasycené5,28 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy42,13 g
– cukry3,96 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 kedlubny Kedluben čerstvý 45 g
1 1 větší růžička květáku Květák čerstvý
trocha trocha cibulové natě Cibulka jarní nať čerstvá
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
50 g 50 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 50 g
1 cm 1 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.