Nutriční hodnoty (Divočáček na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 163 kJ / 2 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
Tuky | 160,05 g |
– nasycené | 29,97 g |
– nenasycené | 116,16 g |
–– mononenasycené | 58,28 g |
–– polynenasycené | 57,87 g |
––– omega 3 | 5,33 g |
Vláknina | 15,19 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 26,70 g |
– cukry | 13,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg kančí hřbet | Kanec hřbet | 750 g |
4 PL 4 PL majonézy | Majonéza | 60 g |
4 PL 4 PL červeného vína | Víno červené suché | 60 ml |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
dvě plné hrsti hrsti čerstvých bylinek | Petržel nať čerstvá | |
1 KL 1 KL koření na divočinu | Provensálské koření | 5 g |
1 KL 1 KL sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
olej | Olej řepkový | |
1 kostka 1 kostka extra bujónu (bez toho glutamátového švajnerajnu) | Bujón hovězí | 10 g |
1 1 vrchovatá PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
vřelá voda na podlití | Voda |