Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Divočáček na bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 163 kJ /
2 190 kcal
Bílkoviny147,84 g
– z toho živočišné bílkoviny143,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,73 g
Tuky160,05 g
– nasycené29,97 g
– nenasycené116,16 g
–– mononenasycené58,28 g
–– polynenasycené57,87 g
––– omega 35,33 g
Vláknina15,19 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,93 g
Sacharidy26,70 g
– cukry13,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg kančí hřbet Kanec hřbet 750 g
4 PL 4 PL majonézy Majonéza 60 g
4 PL 4 PL červeného vína Víno červené suché 60 ml
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
dvě plné hrsti hrsti čerstvých bylinek Petržel nať čerstvá
1 KL 1 KL koření na divočinu Provensálské koření 5 g
1 KL 1 KL sušeného česneku Česnek sušený 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 3 střední cibule Cibule čerstvá 210 g
olej Olej řepkový
1 kostka 1 kostka extra bujónu (bez toho glutamátového švajnerajnu) Bujón hovězí 10 g
1 1 vrchovatá PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká
vřelá voda na podlití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.