Nutriční hodnoty (Divočáček na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 163 kJ / 2 190 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 143,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
| Tuky | 160,05 g |
| – nasycené | 29,97 g |
| – nenasycené | 116,16 g |
| –– mononenasycené | 58,28 g |
| –– polynenasycené | 57,87 g |
| ––– omega 3 | 5,33 g |
| Vláknina | 15,19 g |
| Cholesterol | 453 mg |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 2,93 g |
| Sacharidy | 26,70 g |
| – cukry | 13,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg kančí hřbet | Kanec hřbet | 750 g |
| 4 PL 4 PL majonézy | Majonéza | 60 g |
| 4 PL 4 PL červeného vína | Víno červené suché | 60 ml |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| dvě plné hrsti hrsti čerstvých bylinek | Petržel nať čerstvá | |
| 1 KL 1 KL koření na divočinu | Provensálské koření | 5 g |
| 1 KL 1 KL sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 kostka 1 kostka extra bujónu (bez toho glutamátového švajnerajnu) | Bujón hovězí | 10 g |
| 1 1 vrchovatá PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| vřelá voda na podlití | Voda |