Těstoviny s lilkovým krémem

Suroviny

velký lilek
3-4 oloupaná rajčata
stroužek česneku
olivový olej
sůl
mletý pepř
čerstvá bazalka
sýr Gran Moravia
těstoviny

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme lilek a nakrájíme ho na kostičky.

  2. Na 2-3 lžících oleje osmahneme stroužek česneku lehce do hněda, přidáme lilek, rajčata a pomalu smažíme.
    Osolíme a opepříme, popř. přidáme opatrně trochu vody, aby se zelenina nedělala příliš nasucho.

  3. Do vřící osolené vody dáme uvařit těstoviny.

  4. Když je zelenina hotová, přendáme ji do užší nádoby, přidáme 1-2 lžíce oleje, natrhané lístky bazalky a umixujeme.

  5. Scezené těstoviny promícháme s lilkovým krémem, posypeme sýrem a podáváme.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: http://blog.giallozafferano.it

Komentáře k receptu Těstoviny s lilkovým krémem

Tématické fráze: těstoviny s lilkovým pestem těstoviny s lilkovým pestem a rajčaty