Nutriční hodnoty (Avokádový salát caprese)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 437 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
| Tuky | 21,99 g |
| – nasycené | 3,07 g |
| – nenasycené | 18,77 g |
| –– mononenasycené | 15,79 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 15,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,35 g |
| – cukry | 14,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g cherry rajčat (nebo 2-3 rajčata) | Rajčata cherry | 250 g |
| 1 1 mozzarella (nebo balení mozzarellových kuliček) | Mozzarella kravská | |
| 1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
| hrst hrst zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| hrst hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |