Nutriční hodnoty (Rumcajsův kapr na marmeládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 402 kJ / 1 769 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 21,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g | 
| Tuky | 130,00 g | 
| – nasycené | 57,55 g | 
| – nenasycené | 70,60 g | 
| –– mononenasycené | 48,55 g | 
| –– polynenasycené | 22,05 g | 
| ––– omega 3 | 0,30 g | 
| Vláknina | 19,00 g | 
| Cholesterol | 255 mg | 
| Sodík | 19 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 103,10 g | 
| – cukry | 79,90 g | 
| ––– laktóza | 0,80 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g | 
| 100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g | 
| 100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g | 
| rybízová marmeláda (množství dle chuti) | Marmeláda z červeného rybízu | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml | 
| 3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |