Nutriční hodnoty (Rybí kari s hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 921 kJ / 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
| Tuky | 14,90 g |
| – nasycené | 1,00 g |
| – nenasycené | 13,00 g |
| –– mononenasycené | 9,30 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 3,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 543 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 16,60 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce rabího filé | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |