Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,05 g |
| Tuky | 11,31 g |
| – nasycené | 1,71 g |
| – nenasycené | 9,42 g |
| –– mononenasycené | 7,90 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 16,69 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,02 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 40,37 g |
| – cukry | 10,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí kýta | Jehněčí kýta | |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 1-2 1-2 větší snítky libečku | Libeček čerstvý | |
| 2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 150-200 ml 150-200 ml libovolného vývaru | Vývar masový | 175 ml |