Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky - po bavorsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 224 kJ / 1 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 8,56 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 179 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 372,70 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 250 g 250 g bramborové moučky -Solamylu | Bramborový škrob | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská |