Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový koláč s oříšky a karamelem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 882 kJ /
4 274 kcal
Bílkoviny50,33 g
– z toho živočišné bílkoviny20,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,80 g
Tuky298,38 g
– nasycené161,77 g
– nenasycené129,53 g
–– mononenasycené114,85 g
–– polynenasycené14,68 g
––– omega 32,21 g
Vláknina18,85 g
Cholesterol 789 mg
Sodík 303 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy337,35 g
– cukry231,01 g
––– laktóza17,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
50 g 50 g mletých lískových oříšků Lískový ořech mletý 50 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce vody Voda 27 ml
250 g 250 g mascarpone (nebo pomazánkového másla) Mascarpone 250 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g jahod Jahody čerstvé 200 g
140 g 140 g měkkých karamel Karamel 140 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
150 g 150 g jahod Jahody čerstvé 150 g
40 g 40 g lískových oříšků Lískový ořech 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.