Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 149 kJ /
514 kcal
Bílkoviny69,39 g
– z toho živočišné bílkoviny67,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,19 g
Tuky20,20 g
– nasycené9,20 g
– nenasycené10,40 g
–– mononenasycené8,14 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,05 g
Vláknina6,47 g
Cholesterol 155 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy11,94 g
– cukry4,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hovězího masa předního Hovězí kýta 300 g
1 1 polosuchá ostravská klobása (papriková, ostravská...) Klobása
1 balíček 1 balíček kysaného zelí bílého Zelí bílé kvašené
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžička 1 lžička uzené mleté papriky (může být i normální) Paprika uzená 5 g
1 stroužek 1 stroužek česnek Česnek čerstvý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
sůl Sůl mořská
cukr krystal Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.