Nutriční hodnoty (Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 149 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 20,20 g |
– nasycené | 9,20 g |
– nenasycené | 10,40 g |
–– mononenasycené | 8,14 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,47 g |
Cholesterol | 155 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 11,94 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hovězího masa předního | Hovězí kýta | 300 g |
1 1 polosuchá ostravská klobása (papriková, ostravská...) | Klobása | |
1 balíček 1 balíček kysaného zelí bílého | Zelí bílé kvašené | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžička 1 lžička uzené mleté papriky (může být i normální) | Paprika uzená | 5 g |
1 stroužek 1 stroužek česnek | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr krystal | Cukr bílý |