Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s vůní perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 786 kJ / 4 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,15 g |
Tuky | 224,57 g |
– nasycené | 30,91 g |
– nenasycené | 175,32 g |
–– mononenasycené | 121,28 g |
–– polynenasycené | 54,04 g |
––– omega 3 | 12,61 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 514,30 g |
– cukry | 321,50 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g cukru písek | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |