Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s vůní perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 786 kJ / 4 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,15 g |
| Tuky | 224,57 g |
| – nasycené | 30,91 g |
| – nenasycené | 175,32 g |
| –– mononenasycené | 121,28 g |
| –– polynenasycené | 54,04 g |
| ––– omega 3 | 12,61 g |
| Vláknina | 28,10 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 783 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 514,30 g |
| – cukry | 321,50 g |
| ––– laktóza | 8,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 200 g 200 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 200 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů |