Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s vůní perníku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 786 kJ /
4 490 kcal
Bílkoviny88,87 g
– z toho živočišné bílkoviny52,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,15 g
Tuky224,57 g
– nasycené30,91 g
– nenasycené175,32 g
–– mononenasycené121,28 g
–– polynenasycené54,04 g
––– omega 312,61 g
Vláknina28,10 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 783 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy514,30 g
– cukry321,50 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g cukru písek Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
4 4 velká jablka Jablko čerstvé 600 g
50 g 50 g mandlí Mandle neloupané 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.