Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 062 kJ / 5 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,32 g |
| Tuky | 178,80 g |
| – nasycené | 50,68 g |
| – nenasycené | 120,98 g |
| –– mononenasycené | 82,40 g |
| –– polynenasycené | 38,58 g |
| ––– omega 3 | 2,63 g |
| Vláknina | 18,80 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 935 mg |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 863,30 g |
| – cukry | 359,00 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
| 250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky (prášek) | Puding v prášku | 80 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g |
| jahody (čerstvé, mražené nebo kompotované) | Jahody čerstvé |