Nutriční hodnoty (Filátka z tresky s karamelizovanými rajčaty a cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 204 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,76 g |
Tuky | 26,01 g |
– nasycené | 14,21 g |
– nenasycené | 9,97 g |
–– mononenasycené | 7,31 g |
–– polynenasycené | 2,67 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 28,07 g |
Cholesterol | 424 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 169,70 g |
– cukry | 26,20 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g filetů z tresky | Treska filet | 600 g |
4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
3 3 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
1/2 svazku 1/2 svazku pažitky | Pažitka čerstvá | 25 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce másla | Máslo kravské | 25 g |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový |