Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s kokosem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 839 kJ / 3 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,20 g |
Tuky | 47,42 g |
– nasycené | 18,03 g |
– nenasycené | 20,74 g |
–– mononenasycené | 14,29 g |
–– polynenasycené | 6,45 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 26,55 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 643,56 g |
– cukry | 428,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
350 ml 350 ml cukru | Cukr bílý | 350 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
300 ml 300 ml hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
5 5 větších jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml kokosu | Kokos strouhaný | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná |