Nutriční hodnoty (Tofu s kuřecím masem, řeckým jogurtem a šalvějovou vůní + gnocchi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 362 kJ / 2 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,84 g |
| Tuky | 96,91 g |
| – nasycené | 40,72 g |
| – nenasycené | 53,90 g |
| –– mononenasycené | 38,06 g |
| –– polynenasycené | 15,84 g |
| ––– omega 3 | 1,62 g |
| Vláknina | 15,50 g |
| Cholesterol | 227 mg |
| Sodík | 3,99 g |
| Sůl | 9,93 g |
| Sacharidy | 200,84 g |
| – cukry | 29,24 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g Tofu přírodní | Tofu natural | 200 g |
| 200 g 200 g kuřecí prsa (stehna) | Kuře prso | 200 g |
| 5 listů 5 listů šalvěje čerstvé nebo 1/2 lžičky sušené | Šalvěj čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 50 g 50 g slaniny nebo špeku (nemusí být) | Špek | 50 g |
| 100 g 100 g sýr tvrdý 30% | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 150 g 150 g jogurt řecký | Jogurt řecký 5% | 150 ml |
| pór světlá část | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř bílý mletý | Pepř bílý | |
| 2 dcl 2 dcl vývaru (bujon + voda) | Vývar hovězí | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 2 lžičky 2 lžičky oleje olivového | Olej řepkový | 10 ml |
| 500 g 500 g Gnocchi (1 balení) | Noky | 500 g |