Nutriční hodnoty (Bazalkové kuřecí na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 639 kJ / 2 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 249,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 247,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 132,65 g |
| – nasycené | 73,09 g |
| – nenasycené | 56,17 g |
| –– mononenasycené | 47,67 g |
| –– polynenasycené | 8,50 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 2,73 g |
| Cholesterol | 592 mg |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 3,01 g |
| Sacharidy | 26,55 g |
| – cukry | 24,80 g |
| ––– laktóza | 16,27 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích stehenních řízků bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | 1000 g |
| 20 20 větších lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 3 dcl 3 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 4 trojúhelníčky 4 trojúhelníčky taveného sýru | Sýr tavený | 48 g |
| 1/2 1/2 čerstvé kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| 1/2 1/2 mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| škrob Solamyl | Bramborový škrob |