Nutriční hodnoty (Žravé řezy trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 878 kJ / 2 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,16 g |
| Tuky | 32,36 g |
| – nasycené | 7,76 g |
| – nenasycené | 15,04 g |
| –– mononenasycené | 11,40 g |
| –– polynenasycené | 3,64 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 465 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 458,60 g |
| – cukry | 272,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g cukr krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
| 2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 cukr vanilkový | Cukr vanilkový | |
| 1/2 l 1/2 l šťávy z kompotu doplněné vodou | Šťáva z kompotu | 500 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce ovocného sirupu (šťávy) | Sirup citronový | 30 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| ovoce čerstvé nebo kompotované | Jahody čerstvé |