Salát z pekingského zelí se zakysanou smetanou

Kacuda Kuchařka: Kacuda

Doba přípravy: 10-15 minut 4 porce Saláty 16 názorů

Suroviny

1 pekingské zelí
1 kelímek zakysané smetany
1 cibule
4 lžíce tatarky
pažitka
sůl
mletý pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Pekingské zelí a cibuli nakrájíme na drobno, dáme do větší mísy, přidáme ostatní ingredience a pořádně promícháme.

  2. Podáváme vychlazené.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k hlavnímu chodu nebo také s opečenou bagetou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát z pekingského zelí se zakysanou smetanou

  • Kacuda Kacuda(autorka receptu)

    tejaja: Už jsem ten vzkaz našla. Myslela jsem, že mi to přijde normálně do e-mailu, tak se promiňte. Jsem zvyklá na něco jiného. Všude je to jináč. ;-)

    Odpovědět

  • Kacuda Kacuda(autorka receptu)

    Eja57: Celý život jsme tomu říkali čínské zelí a na jednou to pro změnu je pekingské. Potom člověk v tom nemá mít guláš!!! ;-)

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    Kacuda: a psát recept s jinou surovinou než kterou jsi použila taky??? Pokud někdo použije JEDNO ČÍNSKÉ zelí a ostatní suroviny tak to opravdu nebude k jídlu.....

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Kacuda: Určite? To neverím...pozrite si svoje vzkazy v pravom stĺpci pod svojim nickom. Rozbaľte si ten stĺpec, tam máte vzkazy.

    Odpovědět

  • Kacuda Kacuda(autorka receptu)

    tejaja: Mě žádný vzkaz ani nepřišel!!! A vykřičníků si můžu dávat kolik chci!!!

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Kacuda: Odpustila by som si na vašom mieste tie výkričníky. Poslala som vám 13. 5. 2020 15:33 vzkaz, doteraz ste si ho neprečítali, ale to neznamená, že som vám ho neposlala.

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    Kacuda: Omlouvám se, že jsem to "rozpoutala" zrovna u tohoto receptu.... Ale pokud někdo použije v původně uvedeném receptu jedno ČÍNSKÉ zelí, tak to nebude k jídlu....stejně jako u jiných receptů....čínské a pekingské zelí se liší fakt hodně, viz foto....taky nezaměníme kapra a lososa...

    Odpovědět

  • Kacuda Kacuda(autorka receptu)

    tejaja: Mě tedy nikdo neuvědomil, že se něco mění!!!

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    tejaja: tak tady straší....všechny podobné recepty byly z "čínského" a teď je všude "pekingské"....fakt

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Veronika.Hrozna: Ak dáš do vyhľadávača "čínske zelí", vyjde 9 strán receptov. Bohužiaľ, sú medzi nimi aj také, kde nie je použité čínske, ale pekingské.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Eja57: Zmenila som len v tomto recepte a upovedomila som autorku. ;-)

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    Veronika.Hrozna: no to máš asi pravdu;-( no ale kdo dá na název suroviny a do receptu použije opravdu čínské - pak choi, bok choi a milion dalších názvů, ale furt je to čínské - bude zklamán taky, protože recept nebude fungovat....

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    A ti co to nečetli, budou hledat dál recepty na Čínské zelí a ani si neškrtnou!:-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    tejaja: týýýýjo....koukám, že jsi všude změnila čínské zelí na pekingské, a že těch receptů tu je:yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Eja57: Vďaka, vďaka, vďaka...pred istým časom som tu "bojovala" s pekingskou a čínskou kapustou a nepochodila som. bohužiaľ. Tak dúfam, že teraz ty pochodíš. Tá fotka je tam vhodne. :yes:;-) V tomto prípade podľa fotky ide očividne o pekingské zelí, nie čínske. ;-)

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Zapomněl/a jsem heslo