Salát z pekingského zelí se zakysanou smetanou
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 003 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 69,07 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 14,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme jako přílohu k hlavnímu chodu nebo také s opečenou bagetou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2020 09:26
15. 5. 2020 09:25
13. 5. 2020 18:25
13. 5. 2020 18:16
13. 5. 2020 18:11
13. 5. 2020 18:03
13. 5. 2020 18:00
13. 5. 2020 17:04
13. 5. 2020 16:08
13. 5. 2020 16:07
13. 5. 2020 16:02
13. 5. 2020 15:38
13. 5. 2020 15:32
13. 5. 2020 15:11
13. 5. 2020 14:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Další recepty
Suroviny: zelí pekingské, smetana zakysaná, cibule, tatarská omáčka, pažitka, sůl, pepř mletý
Salát z pekingského zelí se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4MK2
16 názorů