Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovoce na makovém těstě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 705 kJ /
1 842 kcal
Bílkoviny41,86 g
– z toho živočišné bílkoviny18,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,13 g
Tuky99,34 g
– nasycené46,47 g
– nenasycené44,55 g
–– mononenasycené28,37 g
–– polynenasycené16,18 g
––– omega 30,53 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 624 mg
Sodík 272 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy189,41 g
– cukry88,48 g
––– laktóza6,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
75 g 75 g cukru moučka Cukr bílý 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
75 g 75 g změklého másla Máslo kravské 75 g
trochu trochu citronové kůry Citronová kúra čerstvá
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1/2 1/2 prášku do pečiva (6 g) Kypřící prášek 6 g
50 g 50 g mletého máku Mák modrý mletý 50 g
2 2 bílky na sníh Vaječný bílek 66 g
broskve Dužina broskve čerstvá
blumy (černý rybíz) Bluma čerstvá
mandle nebo pistácie na posyp Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.