Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 556 kJ / 2 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,29 g |
| Tuky | 182,15 g |
| – nasycené | 85,53 g |
| – nenasycené | 91,25 g |
| –– mononenasycené | 77,66 g |
| –– polynenasycené | 13,58 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 11,18 g |
| Cholesterol | 335 mg |
| Sodík | 3,71 g |
| Sůl | 9,21 g |
| Sacharidy | 27,52 g |
| – cukry | 13,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa-měla jsem prorostlejší plecko | Vepřová plec | 300 g |
| 200 g 200 g slaniny - měla jsem gazdovskou | Špek | 200 g |
| 1 1 polévková lžíce tuku (použila jsem sádlo) | Margarín | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 4 4 polévková lžíce kečupu (použila jsem sladký) | Kečup sladký | |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 10 10 lístků čerstvé bazalky + lístky na ozdobení | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pálivá paprika na dochucení (já jsem nedávala nic) | Paprika pálivá | |
| voda na podlévání pokrmu | Voda |