Nutriční hodnoty (Babiččina čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
| Tuky | 5,40 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 2,40 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 91,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 250 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 170,00 g |
| – cukry | 127,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 láhve 2 láhve o obsahu 3l | ||
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg zelených rajčat (několik červených pro pestrost) | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg oloupaných okurek (přerostlých nakladaček) | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
| nálev z 1 nálev z 1 deka (podle | Sůl mořská |