Nutriční hodnoty (Krůtí maso s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 335 kJ / 1 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 195,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,71 g |
Tuky | 19,38 g |
– nasycené | 5,25 g |
– nenasycené | 10,56 g |
–– mononenasycené | 6,78 g |
–– polynenasycené | 3,77 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 56,15 g |
Cholesterol | 659 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 99,77 g |
– cukry | 29,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 lahůdková cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
3 3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 1 kysaná smetana 10% | Smetana kravská zakysaná 12% | |
400 g 400 g fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu (může být i ostřejší) | Kečup sladký | 30 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 3.5 g |
1 lžička 1 lžička oregána | Oregano sušené | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vrchovatější lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |