Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí maso s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 335 kJ /
1 514 kcal
Bílkoviny219,79 g
– z toho živočišné bílkoviny195,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,71 g
Tuky19,38 g
– nasycené5,25 g
– nenasycené10,56 g
–– mononenasycené6,78 g
–– polynenasycené3,77 g
––– omega 31,55 g
Vláknina56,15 g
Cholesterol 659 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,13 g
Sacharidy99,77 g
– cukry29,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g krůtího masa Krůta prsa bez kůže 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 lahůdková cibule Cibulka jarní nať čerstvá
3 3 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 1 kysaná smetana 10% Smetana kravská zakysaná 12%
400 g 400 g fazolek Fazolky čerstvé 400 g
2 lžíce 2 lžíce kečupu (může být i ostřejší) Kečup sladký 30 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru Zázvor sušený 3.5 g
1 lžička 1 lžička oregána Oregano sušené 5 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vrchovatější lžíce Solamylu Bramborový škrob
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.