Nutriční hodnoty (Kuličky v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 810 kJ / 911 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,07 g |
| Tuky | 46,16 g |
| – nasycené | 14,64 g |
| – nenasycené | 26,52 g |
| –– mononenasycené | 20,43 g |
| –– polynenasycené | 6,10 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 7,82 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 65,10 g |
| – cukry | 7,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
| 40 g 40 g rýže | Rýže bílá | 40 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |