Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelené paprikové lusky plněné hříbky, slaninou a masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie9 470 kJ /
2 263 kcal
Bílkoviny89,29 g
– z toho živočišné bílkoviny81,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,98 g
Tuky197,98 g
– nasycené91,08 g
– nenasycené100,17 g
–– mononenasycené82,58 g
–– polynenasycené17,59 g
––– omega 30,42 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 569 mg
Sodík 3,10 g
Sůl7,59 g
Sacharidy22,73 g
– cukry14,83 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého masa Vepřový ořez 250 g
100 g 100 g uzené libovolné slaniny nebo uzeného masa Špek 100 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
250 g 250 g hříbků (i jiných hub – žampiony) Hřib čerstvý 250 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 housky Houska pšeničná
trocha trocha mléka nebo vývaru Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 -150 g 100 -150 g strouhaného sýru a dál pak i podle potřeby Sýr kravský tvrdý 30% 125 g
strouhanka podle potřeby Strouhanka pšeničná
6 6 větších zelených paprik Paprika zelená čerstvá
kečup (nebo 1 zeleninové lečo ve sklenici) Kečup sladký
libeček Libeček čerstvý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
pohanka Pohanka loupaná
rýže Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.