Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s mletým masem a květákem v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 760 kJ /
1 377 kcal
Bílkoviny108,97 g
– z toho živočišné bílkoviny96,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,98 g
Tuky58,10 g
– nasycené10,43 g
– nenasycené36,53 g
–– mononenasycené27,82 g
–– polynenasycené8,71 g
––– omega 32,04 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 891 mg
Sodík 476 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy97,48 g
– cukry9,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
350 - 400 g 350 - 400 g mletého masa mix nebo jen vepřové Vepřová plec 375 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
2 - 3 2 - 3 vejce Vejce slepičí 175 g
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
500 - 600 g 500 - 600 g oškrábaných brambor Brambor zimní 550 g
1 dl 1 dl vývaru nebo vody Vývar hovězí 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.