Nutriční hodnoty (Brambory s mletým masem a květákem v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 760 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,98 g |
Tuky | 58,10 g |
– nasycené | 10,43 g |
– nenasycené | 36,53 g |
–– mononenasycené | 27,82 g |
–– polynenasycené | 8,71 g |
––– omega 3 | 2,04 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 891 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 97,48 g |
– cukry | 9,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
350 - 400 g 350 - 400 g mletého masa mix nebo jen vepřové | Vepřová plec | 375 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 - 3 2 - 3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
500 - 600 g 500 - 600 g oškrábaných brambor | Brambor zimní | 550 g |
1 dl 1 dl vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 100 ml |