Nutriční hodnoty (Brambory s mletým masem a květákem v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 760 kJ / 1 377 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 108,97 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,99 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,98 g | 
| Tuky | 58,10 g | 
| – nasycené | 10,43 g | 
| – nenasycené | 36,53 g | 
| –– mononenasycené | 27,82 g | 
| –– polynenasycené | 8,71 g | 
| ––– omega 3 | 2,04 g | 
| Vláknina | 16,30 g | 
| Cholesterol | 891 mg | 
| Sodík | 476 mg | 
| Sůl | 0,90 g | 
| Sacharidy | 97,48 g | 
| – cukry | 9,70 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 350 - 400 g 350 - 400 g mletého masa mix nebo jen vepřové | Vepřová plec | 375 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 - 3 2 - 3 vejce | Vejce slepičí | 175 g | 
| 1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
| 500 - 600 g 500 - 600 g oškrábaných brambor | Brambor zimní | 550 g | 
| 1 dl 1 dl vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 100 ml |