Nutriční hodnoty (Rýžový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 853 kJ / 2 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,06 g |
| Tuky | 83,91 g |
| – nasycené | 11,59 g |
| – nenasycené | 64,19 g |
| –– mononenasycené | 18,56 g |
| –– polynenasycené | 45,62 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 15,62 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 844 mg |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 414,00 g |
| – cukry | 30,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky uvarenej rýže | Rýže bílá | 500 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 konzerva tuňáka v oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 100 g 100 g majonézy nebo jogurtu | Majonéza | 100 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |