Nutriční hodnoty (Zadělávaná zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 711 kJ / 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,23 g |
| Tuky | 18,22 g |
| – nasycené | 10,88 g |
| – nenasycené | 5,63 g |
| –– mononenasycené | 4,74 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 29,10 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 144,95 g |
| – cukry | 28,90 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
| 300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kari | Kari | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |