Nutriční hodnoty (Vepřové závitky z krkovičky v kapustovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 788 kJ / 1 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
| Tuky | 141,74 g |
| – nasycené | 64,02 g |
| – nenasycené | 75,46 g |
| –– mononenasycené | 62,04 g |
| –– polynenasycené | 13,42 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 19,73 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 6,91 g |
| Sacharidy | 62,41 g |
| – cukry | 41,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| 16 plátků 16 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 4 4 širší proužky červené papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 kostka 1 kostka Masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
| 2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |