Nutriční hodnoty (Koláč s jahodami a pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 788 kJ / 1 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,16 g |
| Tuky | 41,30 g |
| – nasycené | 10,59 g |
| – nenasycené | 22,84 g |
| –– mononenasycené | 17,08 g |
| –– polynenasycené | 5,76 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 801 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 315,20 g |
| – cukry | 172,60 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
| jahody (nebo jakékoliv jiné ovoce) | Jahody čerstvé | |
| želatina | Želatina vepřová | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |