Nutriční hodnoty (Caprese salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 657 kJ / 635 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 55,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g | 
| Tuky | 30,80 g | 
| – nasycené | 20,12 g | 
| – nenasycené | 9,24 g | 
| –– mononenasycené | 8,12 g | 
| –– polynenasycené | 1,12 g | 
| ––– omega 3 | 0,07 g | 
| Vláknina | 6,40 g | 
| Cholesterol | 160 mg | 
| Sodík | 561 mg | 
| Sůl | 1,33 g | 
| Sacharidy | 30,67 g | 
| – cukry | 26,67 g | 
| ––– laktóza | 6,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g | 
| 200 g 200 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 200 g | 
| panenský olivový olej | Olej olivový | |
| balsamico ocet | Ocet balsamikový bílý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | 
 
	