Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 072 kJ /
4 319 kcal
Bílkoviny82,46 g
– z toho živočišné bílkoviny20,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,50 g
Tuky152,71 g
– nasycené87,02 g
– nenasycené56,86 g
–– mononenasycené46,03 g
–– polynenasycené10,83 g
––– omega 31,28 g
Vláknina41,00 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy633,28 g
– cukry285,21 g
––– laktóza4,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
150 g 150 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 150 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice Cukr bílý 12 g
skořice Skořice ceylonská
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.